Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@06:03:15 GMT

خرید فیش حج با مطمئن‌ترین روش

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۴۵۴۱

خرید فیش حج با مطمئن‌ترین روش

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هرساله خیل عظیمی از مسلمانان جهان به قصد حج واجب و عمره، راهی مکه می‌شوند. با توجه به اینکه حج تمتع بر تمامی افراد واجد شرایط واجب است، هر ساله ایرانیان زیادی اقدام به خرید فیش حج می‌کنند. اما بسیاری نیز به دام کلاهبرداران افتاده و تجربه و خاطره بدی از آن پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مطلب با ما همراه باشید و اطلاعات کاملی از انواع فیش حج و طریقه خرید آن به دست آورید.

انواع فیش حج

برای سفر به حج، باید یکی از انواع فیش حجتمتع و یا عمره را خریداری کرد. افرادی که قبلاً هنگام اعلام سازمان حج و زیارت (تمتع تا سال ۸۶ و عمره در سال ۹۰) با مراجعه به بانک‌های معرفی شده از طریق سازمان حج اقدام به سپرده گذری درحج تمتع و یا عمره نمودند و قبض سپرده گذاری خود را از بانک مربوطه دریافت نموده اند. (با تصمیمات جدید سازمان حج و زیارت) قادر به واگذاری فیش خود می‌باشند.

در فیش دریافتی نوع آن مشخص شده است و روی فیش به صورت عبارت: قبض ودیعه گذاری علی حساب هزینه سفرحج تمتع و کارت ثبت نام عمره مفرده نوشته شده است.

قیمت نوع تمتع و عمره با هم فرق دارد و قیمت حج تمتع بیشتر است. در حال حاضر چند سالی است که به دلایلی مرتبط با اتفاقات فرودگاه جده، حج عمره لغو شده است. نقل و انتقال فیش تنها با حضور اشخاص فروشنده و خریدار در دفاتر زیارتی مجاز و فعال دارای مجوز سازمان حج و زیارت انجام می‌شود. انتقال فیش هم با توجه به استان محل سکونت متقاضی انجام می‌شود. به این معنی که برای مثال اگر ساکن تهران هستید، تنها می‌توانید از فردی در تهران فیش دریافت کنید و یا اگر در اصفهان فیش را خریده‌اید، تنها در اصفهان می‌توانید اقدام به فروش آن کنید

قیمت فیش حج و عوامل موثر بر آن

قیمت فیش حج هر ساله و با اتفاقات مختلف تغییر می‌کند. در صورتی که قصد زیارت حج را دارید و یا فیشی دارید که قصد فروش آن را دارید، باید همواره این تغییرات را پیگیری کنید. بنابراین مطمئن شوید که قبل از خرید و فروش فیش حج، حتماً استعلامات لازم را گرفته باشید. برای مثال حتی اگر فیش حج از شخص متوفی به وارث وی رسیده باشد، وارث می‌تواند با توجه به موارد تاثیرگذار بر قیمت و به قیمت روز آن را بفروشد.

از جمله موارد موثر بر قیمت فیش می‌توان موارد زیر را نام برد:

نوع فیش: با توجه نوع عمره یا تمتع قیمت فیش حج نیز تفاوت دارد. قیمت فیش عمره در حدود سه میلیون تومان است و در حال حاضر نیز عمره انجام نمی‌شود. فیش تمتع با توجه به موارد بعدی گران‌تر و تغییر قیمت بیشتری دارد.

قیمت دلار: مهم‌ترین مورد موثر در قیمت فیش‌ها، تورم ناشی از افزایش قیمت دلار است و با آن رابطه مستقیمی دارد. با توجه به قیمت نوسانی و رو به افزایش قیمت دلار در ایران، قیمت فیش حج نیز روند افزایشی پیدا کرده است.

سال اعزام به حج: قیمت با توجه به سال اعزام به حج نیز تغییر می‌کند. سال اعزام در عمره بر اساس اولویت آن می‌باشد. که از اولویت ۰ تا ۳۰۰ مربوط به فیش‌های ۵۰۰ تومانی و اولویت ۳۰۰ تا ۶۰۰ مربوط به فیش‌های ۸۰۰ تومانی می‌باشد. که تا اولویت ۴۵۰ قبلاً فراخوانی شده است. و در فیش‌های تمتع بر اساس سال و ماه ثبت نام می‌باشد که هرسال چند ماه بسته به میزان ثبت نام در آن ماه و استقبال مردم اعلام می‌شود. که براساس شرایط امکان تغییر و جابجای وجود دارد. (مثلاً در حادثه منا اولویت اعزام تا برج ۱۲/۸۶ اعلام شد و پس از آن به ۱۱/۸۵ برگشت خورد و در سال ۹۹ تا ۱۵/‏۰۱/‏۸۶‬ اعلام و با شیوع کرونا و استقبال کم مردم تا تاریخ ۳۰/‏۰۹/‏۸۶‬ تمدید گردید تا کاروان‌ها تکمیل گردند.) هرچه نوبت اعزام نزدیک‌تر باشد، قیمت فیش حج بیشتر است. خلاف آن نیز صادق است و هرچه سال اعزام دورتر باشد، ارزش و قیمت آن پایین‌تر است.

هزینه ثبت نام کاروان سازمان حج و زیارت: هزینه کاروان هم براساس تورم هر سال تغییر می‌کند و تعرفه جدیدی اعلام می‌شود. به این ترتیب هزینه ثبت نام نیز با تغییرات هر ساله همراه است.

رخدادهای مهم: اتفاقات مهمی که در جهان، ایران یا جهان اسلام می‌افتد، بر قیمت فیش و هزینه ثبت نام آن موثر است. برای مثال، در سال اخیر شیوع ویروس کرونا بر قیمت فیش‌ها تاثیر گذار بوده است.

خرید و فروش فیش حج

تهیه فیش حج به دو صورت انجام می‌شود. در نوع اول، شخص پس از فراخوان ثبت نام از طرف سازمان حج و زیارت مراحل ثبت نام را انجام می‌دهد و با توجه به استقبال مردم، ممکن است مدت انتظار چندین سال طول بکشد. اما با توجه به اینکه از سال ۱۳۸۶ تاکنون برای حج تمتع و از سال ۱۳۹۰ برای حج عمره نام نویسی جدیدی صورت نگرفته است، خرید و فروش فیش بازار داغی پیدا کرده است. در نوع دوم، متقاضی زیارت می‌تواند فیش شخص دیگری را خریداری کند. فروش به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد. ممکن است به دلیل نامساعد شدن شرایط مالی فرد دارنده فیش، یا به دلیل فوت وی طی انتظار رسیدن نوبت باشد و توسط وارث و دلایلی مشابه آن‌ها، انتقال نام فیش صورت بگیرد.

برای انتقال نام فیش لازم است که خریدار و فروشنده در دفتر زیارتی حاضر شوند و مدارک خود را تحویل دهند. مدارک لازم شامل شناسنامه و کارت ملی طرفین و نیز اصل فیش مورد معامله است. فیش مورد نظر ممکن است به نام شخص فروشنده نباشد. این امر در مواردی اتفاق می‌افتد که برای مثال مالک اصلی فوت کرده باشد و فروشنده وارث وی باشد و یا فروشنده وکالت نامه مالک فیش را در دست داشته باشد. بعد از ثبت اطلاعات اولیه، اصل مدارک و برگه درخواست مجوز انتقال، به طرفین معامله تحویل داده می‌شود. مرحله بعدی با مراجعه طرفین به دفاتر زیارتی زیر نظر سازمان حج و زیارت صورت می‌گیرد. سازمان حج و زیارت مسئول بررسی و تایید مدارک و مجوز درخواست است. پس از تایید سازمان و صدور نامه معرفی به دفترخانه، لازم است که خریدار و فروشنده در دفتر اسناد رسمی، سندی تحت عنوان صلح نامه تنظیم و امضا کنند و به دفتر زیارتی تسلیم نمایند. در مرحله آخر پس از ثبت سیستمی صلح نامه، ثبت نهایی مدارک خریدار و فروشنده توسط این نهاد انجام شده و فیش جدید صادر می‌شود. فیش قبلی توسط بانک ملی باطل می‌شود.

البته هزینه کاروان که هر ساله اولویت‌های فیش حج تمتع و هزینه مربوطه از طریق سازمان حج و زیارت اعلام می‌شود؛ ارتباطی به قیمت فیش حج نداشته و جداگانه بایستی پرداخت شود.

کلاه برداران را بشناسید

در خرید و فروش فیش حج، اطلاعات صحیح و کافی طرفین حرف اول را می‌زند. اگر شخص بدون آگاهی از قیمت روز و شرایط انتقال فیش اقدام به انجام آن نماید، ممکن است در دام کلاهبرداران بیفتد. بسیاری از این بازار داغ و بی اطلاعی مردم سوء استفاده می‌کنند و با یک دفتر بدون مجوز و تبلیغات فراوان، کار خود را گسترش می‌دهند. این افراد مبلغ‌هایی را به عنوان هزینه ثبت نام از افراد دریافت می‌کنند، یا فیش‌ها را به قیمت پایین خریده و با قیمت بالایی به خریداران می‌فروشند. توجه داشته باشید که انتقال فیش تنها در صورت حضور دو طرف معامله و از طریق دفاتر زیارتی با مجوز رسمی سازمان حج و زیارت انجام می‌شود. همچنین ثبت نام فیش حج سال‌ها است که انجام نمی‌شود. فیش‌هایی که با این روش‌ها خرید و فروش شده‌اند، اعتبار و امتیاز خود را به طور کامل از دست می‌دهند. بنابراین گول ظاهر آراسته و چرب زبانی کلاهبرداران را نخورید و هیچ عملی را خارج از چهارچوب و بدون استعلام گرفتن انجام ندهید.

سخن پایانی

امنیت در مراحل مختلف و پیشبرد روند خرید و فروش بسیار مهم است. برای خرید و فروش فیش حج می‌توانید از خدمات سایت‌های ثبت رایگان فیش حج و مشاوره رایگان آن بهره مند شوید. این سایت‌ها، آگهی‌های فروش شما را به صورت رایگان ثبت کرده و در دسترس خریداران قرار می‌دهند و خریداران می‌توانند به راحتی و سرعت از طریق سایت، فیش حج مورد نظر خود را پیدا کنند. با توجه به اینکه فیش و انتقال نام آن باید با استان شخص خریدار یکی باشد، این خدمات بسیار ارزنده هستند و کار را بسیار آسان‌تر می‌کنند. به این ترتیب از دام‌های کلاه بردارها نیز در امان می‌مانید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5103161

منبع: مهر

کلیدواژه: حج تمتع زیارت کسب و کار کسب و کار گروه صنعتی ایران خودرو گروه خودروسازی سایپا صنعت خودروسازی تبلیغات فروشگاه های زنجیره ای بانک تجارت تغذیه سالم ایران کیش روز پرستار تولید خودرو ساختمان سازی علیرضا رزم حسینی تخفیف خرید و فروش فیش حج سازمان حج و زیارت هزینه ثبت نام انجام می شود قیمت فیش حج انتقال فیش سال اعزام برای مثال حج تمتع بر قیمت فیش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟

برای خرید اموال متروکه از اموال تملیکی باید براساس شیوه‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است اقدام شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس ماده 404 شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور، در مواردی که کالای متروکه غیر دولتی با صاحب کالا تهاتر نگردیده و به فروش رسیده باشد، در صورت مراجعه صاحب کالا یا نماینده قانونی وی (با وکالت خاص مربوط به پرونده حاصل فروش) برای دریافت حاصلفروش مدیر استان می‌بایست به شرح زیر اقدام نماید:

1. اخذ درخواست کتبی از صاحب کالا یا نماینده قانونی وی مبنی بر مطالبه ،حاصلفروش اخذ اصل با وکالتنامه برابر اصل شده اخذ تصویر پشت روی کارت ملی پس از مشاهده و تطبیق با اصل کارت اخذ تصویر شناسنامه پس از مشاهده و تطبیق با اصل شناسنامه
2. بررسی و حصول اطمینان از وجود باقیمانده حاصلفروش پس از کسر 10 درصد کارمزد سازمان و هزینه‌های موضوع ماده ٣٤ قانون

3. استعلام نام صاحب کالا از گمرک و احراز هویت توسط سازمان در صورت مراجعه نماینده قانونی صاحب کالا، بررسی اصالت و تاریخ اعتبار وکالتنامه و احراز هویت وی

4. استعلام هزینه های پرداختی توسط صاحب مال اعم از هزینه های حمل زمینی، دریایی و هوایی ، حقوق و عوارض گمرکی، هزینه های نگهداری کالا انبارداری و...) از مراجع ذیربط در صورت ادعای صاحب کالا مبنی بر پرداخت هر یک از هزینه های مذکور

5. استعلام حواله ترخیصیه از شرکت حمل و نقل در صورت ارائه حواله مذکور از سوی صاحب کالا استعلام اصالت آن از مرجع ذیربط)
6. ارسال درخواست صاحب کالا و اصل پرونده مربوطه به همراه همه مستندات مراحل فوق الذکر به مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول

اقدامات مدیریتهای ستادی

بررسی و رفع نواقص احتمالی مدارک ارسالی توسط مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول و ارائه آن به معاون بهره برداری و فروش اموال منقول جهت تأیید و ارسال به معاونت توسعه مدیریت و منابعصدور دستور توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع به مدیریت امور مالی مبنی بر پرداخت حاصلفروشپرداخت حاصلفروش به صاحب کالا یا نماینده قانونی وی توسط مدیریت امور مالی پس از بررسی و تأیید نهایی مدارک و مستندات مربوطه حداکثر به مدت یک هفته

متن کامل شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی را در اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی تراکتور و گل گهر آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • گران‌ترین خرید لیورپول به بارسلونا نمی‌رود
  • خرید باسکول دقیق و اصل
  • ۴ نکته طلایی هنگام خرید فرش ۱۲۰۰ شانه
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات